Visitkort med tryck


Du vill uttrycka särart med ditt företag. Vad skiljer dig från dina konkurrenter? Ditt visitkort kan i frånvaro av dig förmedla ditt budskap och underlätta för målgruppen att nå dig. Att investera lite tid att skapa ett visitkort som känns personligt kommer hjälpa dig att berätta vem du är. 

Visitkort - en del av din marknadsföring

Ett visitkort med tryck av dina kontaktuppgifter kan även användas för att skriva en bokningstid på baksidan. Ett utmärkt sätt för att låta kunden bära med sig ditt varumärke. Du kan även låta visitkorten följa med i riktat reklamutskick. Gör vad du kan för att din marknadskommunikation ska bli personlig.

Har du ett visitkort?

Flertalet affärer eller avtal sluts inte enbart i konferensrum eller schemalagda möten. De kan ske när du minst anar det. Förlora inte möjligheten att låta din potentiella kund nå dig när han eller hon frågar om dina kontaktuppgifter i form av ett visitkort. Det är då du med stolthet ska visa att du har kontroll på läget och plocka fram ett.

Visitkort som format

Förutom att bära dina kontaktuppgifter så kan formatet av ett visitkort vara perfekt för ändamål som kuponger, rabattkort, eller medlemskort samt även tidsbokning som vi beskrev tidigare. Det ökar sannolikheten att de sparar ditt kort och exponeringen av ditt varumärke kvarstår längre.

Visitkort - hur kan vi hjälpa dig?

Om du önskar hjälp med val av papper, form, placering och andra detaljer som hjälper ditt företag att synas så är du alltid välkommen att kontakta oss. Titta på urval av våra tidigare referenser nedan. När det sedan är dags för ny beställning så plockar vi snabbt fram din profil och trycker upp nya visitkort till dig.