Kuvert med tryck


Kuvert är bärare av ditt företags budskap oavsett vilken information som ryms i dem. Missa inte möjligheten att marknadsföra ditt företag genom att visa upp företagets logotyp. Att synas tydligt är ett sätt att tala om för kunder och leverantörer att ditt företag inte lämnar något åt slumpen. Om kuverten sedan har samma grafiska profil som brevpappret inuti så är du en bra bit på väg i din marknadsföring.

Kuvert är billig marknadsföring

Se trycket på kuverten som en billig investering i ditt företags marknadsstrategi. Kostnaden är inte speciellt stor till skillnad mot anonyma kuvert. Ett större lager av kuvert gör även din vardag smidigare. Speciellt om du önskar att snabbt nå ut till flertalet i din målgrupp.

Kuvert med tryck - många möjligheter

Ditt företag har över tid behov av att nå ut med fakturor, företagsinformation, kundutskick, avtal med mera. Ta varje möjlighet kommunicera ditt företags budskap. Flera kunder väljer även att göra tryck på fliken av kuvertet. Perfekt för extra budskap eller göra dina kuvert mer personliga.

Kuvert med tryck - att överträffa förväntan

Vissa kunder skickar med en profilprodukt eller enklare godisbit. Ett bra sätt att uttrycka särart eller överträffa förväntan samtidigt som det ökar sannolikheten att målgruppen öppnar ditt kundutskick.

Vi kan hjälpa dig med dina kuvert

Önskar du hjälp med val av kuvert och placering och design så hjälper vi dig gärna. Titta på hur vi har hjälpt tidigare kunder. Om du har några frågor så lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig.